Mustafa Çoban Ortaokulu

Vizyon: Eğitim öğretim hizmetleri ile halkın kültürel gelişimini sağlamak, öğrencilerimizi tüm potansiyellerini hayat için kullanan mutlu, çevreci bireyler olarak yetiştirmektir.

Misyon: Milli eğitimin temel amaçları doğrultusunda, zihinsel, duygusal,bedensel potansiyellerini tüm insanlık adına kullanabilen soran, sorgulayan, araştıran, demokratik, çağdaş, laik bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 2017 TEOG SINAVINDA 1 ÖĞRENCİMİZ İZMİR ATATÜRK LİSESİNE, 4 ÖĞRENCİMİZ FEN LİSESİNE, 48 ÖĞRENCİMİZ ANADOLU LİSESİNE, 49 ÖĞRENCİMİZ DE SAĞLIK MESLEK LİSESİNE YERLEŞMİŞTİR.

Saatler: 7:45-13.30
Isınma: DOĞALGAZLI
Servis Bilgisi: SERVİSİMİZ YOKTUR
Sportif Etkinlikler: OKULUMUZDA FUTSAL,FUTBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI BULUNMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK BİLİM FUARINDA PROJELERİMİZ ONAYLANMIŞTIR
Proje Çalışmaları: İYİLİK GÖNÜLLÜLERİ,KAĞITLAR GERİ DÖNÜŞÜME, TEMİZ ÇEVRE TEMİZ DÜNYA
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -

WEB - https://mustafacobanortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ALPKENT MAH. 1029 SK. NO: 7 TORBALI / İZMİR

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM (SABAHÇI)

Yerleşim Yeri - Oklumuzun bulunduğu Alpkent mahallesi ilçemizin ulaşım açısından en rahat mahallelerinden birisidir.

Adres - ALPKENT MAH. 1029 SK. NO: 7 TORBALI / İZMİR

Ulaşım DOLMUŞLAR OKULUMUZUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR. İZBAN VE OTOBÜSLER OKULUMUZA YÜRÜYÜŞ MESAFESİNDEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık MERKEZDE